Веб-портал міста Люботин » Головна » Загинув наш земляк Андрій Назаров.

 Загинув наш земляк Андрій Назаров.
Автор: Lubotin   Додано:2 листопада 2023   Переглядів:57   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Загинув наш земляк Андрій Назаров.

Війна забирає найкращих.

 
Триває війна. Українська армія з найперших хвилин вторгнення росії на нашу землю проявляє себе, як військо Героїв. Це сильні духом воїни, які показують усьому світу мужність, незламність і звитягу. Вони до останку захищають найсокровенніше – рідну землю, свої родини та свій народ, і життя своє віддають з вірою у Перемогу України!
Гірка звістка знову прийшла до міської громади – смертю хоробрих під час контрнаступальних дій, біля населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області, в результаті мінометного обстрілу 30 жовтня загинув старший солдат Назаров Андрій Олександрович, 22.10.1984 р.н. Відданий військовому обов’язку та вірний присязі воїн захищав рідну Батьківщину у лавах Національної гвардії України з 28 вересня 2022 року.
В цю тяжку мить ми сумуємо разом із рідними, друзями та побратимами Андрія; і ніякими словами неможливо загоїти сердечну гіркоту та душевні рани рідних Героя, у якого попереду ще мало бути щасливе і довге життя. Без батька залишилося двоє маленьких дітей.
Ми будемо пам’ятати Героя, а наші захисники помстяться та обов’язково переможуть ненависного ворога у цій жорстокій війні. Україна вистоїть і стане ще сильнішою. Вічна пам’ять і слава Герою.
Герої не вмирають!
Похорони захисника Андрія Назарова пройдуть сьогодні, 02 листопада, о 12:00 на кладовищі № 6 (Старий Люботин).