Веб-портал міста Люботин » Головна » Війна забирає найкращих, але людська пам’ять про них житиме вічно.

 Війна забирає найкращих, але людська пам’ять про них житиме вічно.
Автор: Lubotin   Додано:13 вересня 2023   Переглядів:70   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Війна забирає найкращих, але людська пам’ять про них житиме вічно.

Війна забирає найкращих, але людська пам’ять про них житиме вічно.


У міській громаді знову тяжка втрата – 24 серпня під час виконання бойового завдання героїчно загинув солдат Білокінь Дмитро Вікторович, 29.04.1991 р.н.

    Триває кривава війна, у якій українські герої в жорстоких боях із росією-агресором виборюють майбутнє для України. І спокій та відносна безпека у звільнених містах – це подвиг кожного захисника, а наша тверда віра в Перемогу – це їх нездоланність і сила духу. Щодня й щогодини незламні захисники України зупиняють просування ворога і звільняють рідну землю. І ми не сумніваємося, що одного дня Україна неодмінно переможе. Але війна – це ще й болісні втрати, і все частіше ми прощаємося з нашими відважними захисниками.
  У міській громаді знову тяжка втрата – 24 серпня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області героїчно загинув солдат Білокінь Дмитро Вікторович, 29.04.1991 р.н., навідник-оператор 2 взводу батальйону оперативного призначення військової частини.
    Молоде життя забрала безжальна війна. Боляче усвідомлювати, що сім’я втратила улюбленого сина, коханого чоловіка, а донька – турботливого тата. Не вистачає слів, щоб в ці гіркі хвилини підтримати рідних молодого захисника.
   Виконавчий комітет міської ради, міська громада висловлюють щирі співчуття рідним і близьким воїна, і глибоко сумують разом із ними. Дякуємо за захист і не забуваємо, якою ціною дається кожен метр звільненої землі.
 Наша памʼять про них не згине, а згине ворог, що прийшов в Україну.
 Ми не забудемо! Ми не пробачимо!
 Поховання захисника України пройде сьогодні з 11:30 до 12:00 год. на цвинтарі № 7 (сел. Коваленки)