Веб-портал міста Люботин » Головна » 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.

 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.
Автор: Lubotin   Додано:3 грудня 2023   Переглядів:47   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.



Україна була однією з перших держав, які відгукнулись на заклик ООН щодо щорічного проведення цієї дати та закріпили його на законодавчому рівні.

Цей день об’єднує всіх, хто потребує підтримки та допомоги, і відзначаючи його, ми проявляємо солідарність із тією частиною суспільства, яка має особливі потреби і багато в чому залежить від уваги кожного з нас.

У нас є чимало таких людей, і всі вони потребують належного ставлення до себе. А сьогодні однією з найбільш незахищених верств населення, яка потерпає під час воєнних дій, є люди з обмеженими можливостями, особливо діти. Тож наше завдання – постійно підтримувати й допомагати їм, та сприяти інтеграції людей із особливими потребами в сучасне суспільство.

З нагоди відзначення Міжнародного людей з обмеженими можливостями висловлюємо слова подяки всім, хто опікується ними. Ваша щоденна підтримка – це прояв милосердя, гуманізму та любові до ближнього.

У цей день щиро бажаю людям, яким випала непроста доля, здоров’я, витримки та незмінної віри у Перемогу України, а ще – родинного тепла та домашнього затишку.

З побажанням переможного миру міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО