Веб-портал міста Люботин » Головна » Юні таланти Люботина!

 Юні таланти Люботина!
Автор: Svetlana   Додано:18 квітня 2012   Переглядів:1328   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

    Протягом березня – квітня 2012 року в місті пройшли відбіркові тури міського фестивалю - конкурсу мистецтв  «Люботинські джерела» в номінації «Хореографія» та міського етапу обласного фестивалю «Весняні дзвіночки» .

    У номінацію хореографія подали заявки  чотири  колективи:  студія сучасної хореографії «Монреаль» -керівники Наталія та Світлана Кокалко, хореографічний колектив сучасного танцю “I Bilieve” - керівник Ольга Іщенко, танцювальний клуб «Корида» - керівник Ольга Русакова та хореографічний ансамбль «Родзинки» Люботинського інтернату- керівники Певцова Дар’я Дмитрівна та Затолюк Надія Данилівна. Діти виконали двадцять три танцювальні композиції, загальна кількість виступаючих – 152 дитини.  

    У міському етапі обласного фестивалю «Весняні дзвіночки» було представлено 37 вокальних та хореографічних номери – 212 учасників. Вокалісти були представлені БДЮТ керівник Кузьміна І.О., НВК № 2  керівник Глущенко О.О. , Караванська ЗОШ керівник Еткало І.П., ЗОШ №4 керівник Мозгова Л.М. , ЗОШ №6 керівник Гела Л.А., музичною школою керівник Колісник І.О. та Люботинським інтернатом. Також участь приймав ансамбль В.М. Буденного, який виконав два твори. Спеціалістами  Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості, які представляли обасне журі у місті були відмічені деякі хореографічні номери студії «Монреаль», виступ Задьорної Тетяни з піснею «Батьківська хата» керівник Кузміна І. О., Гражданка Віталія з піснею «Моя армія» керівник Еткало І.П. та Пузікова Світлана з піснею «Тумани» вихованка Люботинського інтернату. Остаточні результати відборів цього конкурсу будуть нам надані після 10 травня.

    Хочеться відмітити роботу, яку проводять з дітьми міський БДЮТ, музична школа та всі навчальні заклади. Сценічні номери з кожним роком стають все складнішими, різними, яскравими. Діти та їх батьки відповідально готуються до конкурсів. Ці діти у вільний час розвивають свої таланти, а також батьки та вчителі їм прививають любов до прекрасного, виховують дисципліну і повагу, як до старших так і до своїх однолітків.

 

Начальник відділу

з питань сім’ї, молоді та спорту  

С.Лазоренко