Веб-портал міста Люботин » Головна » В рамках святкування Дня молоді

 В рамках святкування Дня молоді
Автор: Svetlana   Додано:25 червня 2012   Переглядів:1097   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

       В рамках святкування Дня молоді Комунальний заклад «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів змагання з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат, які відбулися у м. Люботин в Центральному парку, 21 червня 2012 року.

         Юнаки та дівчата показали високий рівень майстерності, як до своїх вікових категорій. Будемо сподіватися, що в майбутньому буде кому захищати честь м. Люботина на дорослому рівні.

         Серед юнаків переможцем стала команда «Панда», а серед дівчат команда «Лілія».

 

               
               
                              
        Переможці та призери змагань були нагороджені Кубками та дипломами від Комунального закладу «Спорт для всіх».

     Цього же дня, 21 червня 2012 року відбулися змагання із стрітболу. На свято Дня молоді, щоб прийняти участь у змаганнях зібралося багато юнаків і дорослих команд.

     Проходили змагання на стадіоні «Олімпієць», у Центральному парку, на баскетбольній площадці. Приїхали до нас спортсмени із м. Харкова та п.г.т. Пісочина.

      Незважаючи на спеку, турнір пройшов у запеклій боротьбі, учасники були задоволені та домовилися зустрічатися в наступних змаганнях, які будемо проводити в святкові дні.

 

        
         
          
         
           

      Переможцями стала команда «Шість підошв» (м. Харків), друге місце «100-я» (м. Люботин), третє місце «Брук Зуу» (м. Люботин).

      Дякуємо всім учасникам турнірів, які прийняли участь у змаганнях до Дня молоді, та бажаємо здоров’я і спортивних успіхів надалі.

 

                                                                  Директор КЗ «Спорт для всіх»

Ю.В.Удянський