Веб-портал міста Люботин » Головна » «Прощавай, осінь»

 «Прощавай, осінь»
Автор: Chekardina   Додано:3 грудня 2012   Переглядів:2014   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Ще недавно в небі синім

Пролітали журавлі

А сьогодні в безгомінні

Ходить осінь по землі.

 

Ніби сонцем вщерть налиті

На гілках висять плоди,

У багрянім жовтім листі

Мріють веснами сади.

 

У від краю і до краю

Від двора і до двора

Золотого урожаю

Знов до нас прийшла пора.

                         (Йосип Бродський)

Цими поетичними рядками розпочалося свято в Караванському клубі, присвячене осінній порі року, на яке завітали мешканці селища. Їх гостинно зустріли господарі цього вечора, одягнені в українські костюми: директор Караванського клубу Еткало Ірина Павлівна та завідуюча Караванскьої бібліотекою Кущ Олена Григорівна. На святі було затишно і привітно. Діти читали вірші про природу, про свої мрії та почуття. Особливо проникливі вірші були у виконанні Горбунової Анастасії, Вішинської Поліни, Горшкової Світлани та Бойко Олексія. А який гарний голос у Насті Гиренко. Всі дуже аплодували їй за виконання пісні «Лелеченьки мої». Сподобалась також всім пісня «Не давайте суму жити» у виконанні Воробйова Давида та Поклонського Дениса. А скільки було веселощів, коли діти почали відгадувати загадки про осінь та згадувати прислів’я!..

На святі гурт «Журавка» проникливо, від душі виконав пісню «Осіннє золото». А ветеран педагогічної праці Лідія Марківна Кучерява прочитала свій вірш, присвячений цій порі року.

Гості свята оглянули книжкову виставку  «Прощавай осінь» співзвучну з назвою тематичного вечора, на якій були виставлені літературні твори.

Господині свята пригостили всіх учасників та гостей запашним гарячим чаєм, а потім весела музика запросила всіх до танку. Всі були дуже задоволені і висловлювали бажання ще не раз бувати на таких святах.

 

«Прощавай, осінь»

«Прощавай, осінь»

 

 

Ветеран Другої Світової війни 

Н. М. Дяченко