Веб-портал міста Люботин » Головна » Круглий стіл "Бізнес. Влада. Громада"

 Круглий стіл "Бізнес. Влада. Громада"
Автор: Chekardina   Додано:4 лютого 2014   Переглядів:1051   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На виконання завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, підсумків результатів 2013 року та планів на 2014 рік 28.01.2014р. за участю керуючою справами виконкому Приходько Т.Г. було проведено засідання за «круглим столом» - «Бізнес. Влада. Громада. Співпраця на розвиток територіальної громади м. Люботин» з питань виконання Програми соціального та економічного розвитку міста Люботин за 2013 рік та розгляд аналогічної програми на 2014 рік в частині створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу. На засіданні було відзначено, що бізнес у місті представлений, переважно, торгівлею та побутом, які займають 50% в його структурі. Працює 82 мале підприємство. В сфері малого бізнесу, з урахуванням найманих працівників, здійснює діяльність 1744 осіб.

Відповідно до рішення XXXIV сесії VI скликання № 282 від 26.06.2013 року Люботинської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку» у місті встановлені ставки єдиного податку – на рівні 9% та 19% для І та ІІ груп суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб.

З метою своєчасного інформування суб’єктів господарювання щодо прийняття регуляторних актів органами місцевого самоврядування проекти регуляторних актів висвітлюються на офіційному сайті міської ради, частково – в інформаційному бюлетені Люботинської міської ради «Люботинський вісник».

Також, було зазначено, що основними завданнями на 2014 рік є збільшення кількості діючих малих та середніх підприємств, безперервне ведення діалогу «Бізнес-Влада» та збільшення обсягів виробництва і реалізації товарів та послуг.

 

Круглий стіл "Бізнес. Влада. Громада"