Веб-портал міста Люботин » Головна » Зустріч з представниками малого та середнього бізнесу

 Зустріч з представниками малого та середнього бізнесу
Автор: Chekardina   Додано:4 лютого 2014   Переглядів:1028   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На виконання завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, підсумків результатів 2013 року та планів на 2014 рік, 31.01.2014р. під головуванням керуючою справами виконкому Приходько Т.Г. було проведено зустріч з представниками малого та середнього бізнесу щодо питань взаємодії та сприяння підприємницької діяльності (на виконання Державної програми розвитку економіки на 2013-2014р.р.), на якому було розглянуто питання розвитку підприємництва та реформування системи надання адміністративних послуг та дозвільної системи.

З метою спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання, рішенням ХХХІІІ сесії VІ скликання Люботинської міської ради «Про створення Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради» з 01.07.2013р. було створено центр надання адміністративних послуг, складовою частиною якого є дозвільний центр.

При міськвиконкомі працює один дозвільний центр. За 2013 рік суб’єктам господарювання видано 22 документи дозвільного характеру, надано 110 консультаційних послуг.

З метою формування сприятливого економічного середовища для розвитку бізнесу у місті встановлені ставки єдиного податку – на рівні 9% та 19% для І та ІІ груп суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб.

Було зазначено, що завданням на 2014 рік є також зниження податкового навантаження, що забезпечить зменшення частки тіньового сектору економіки та збільшення кількості суб’єктів малого підприємництва та осіб, зайнятих у малому підприємництві.

 

 

Зустріч з представниками малого та середнього бізнесу