Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні люботинці!

 Шановні люботинці!
Автор: Svetlana   Додано:15 травня 2015   Переглядів:889   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Шановні люботинці!

    Чудовими травневими днями, коли все довкола розквітає, відзначаються два родинних свята — День Матері та Міжнародний день сім’ї.
  Такий гармонійний збіг є глибоко символічним. Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й ставимося з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро.
   Берегинею усього цього була й залишається мудра Жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а наша любов до неї — вічна та безмежна.
   День матері та День сім’ї – зворушливі для кожного серця свята, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину.
   Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.

Нехай сімейні традиції зближують, створюють ту невидиму опору в житті, на якій будується  щастя.

 

З повагою і любов’ю

                                                                                         секретар ради   Л. Гільова