Веб-портал міста Люботин » Головна » БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГА АРМІЇ УКРАЇНИ»

 БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГА АРМІЇ УКРАЇНИ»
Автор: Svetlana   Додано:23 липня 2015   Переглядів:1053   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГА АРМІЇ УКРАЇНИ» 

Юридична адреса: 04107, м. Київ, вул. Нагірна, 22; фактична адреса: м. Київ, вул. Дніпровська набережна26, офіс 1; код ЄДРПОУ 39652900;п/р 26003052730706 в ПАТ КБ «Приватбанк»;МФО 300711; тел.:(044) 209-40-50; 067-644-70-80; 067-405-70-80.Наш сайт: dvu.org.ua; електроннапошта:info@dvu.org.ua

 

ЗВЕРНЕННЯ

(до тисяч найбагатших людей України, підприємців, підприємств, банків, організацій, громад, української діаспори)

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «Допомога армії України» здійснює свою діяльність в багатьох напрямках: 

-допомога Збройним силам та іншим силовим структурам України;                                                                         

-допомога пораненим бійцям;                                                                                                                                                     

-допомога родинам загиблих воїнів;                                                                                                                                           

-допомога переселенцям та цивільному населенню в зоні АТО;                                                                                  

-допомога дітям сиротам та багатодітним родинам;                                                                                                         

-допомога волонтерам;                                                                                                                                                           

 -допомога ветеранам та багатьом іншим, хто потребує допомоги (загалом 26 напрямків діяльності та допомоги).

   У цей складний для України (і для більшості з нас) час звертаємося до Вас з якого приводу: кажемо відверто – нам потрібна допомога. Але не проста допомога. В меншому випадку нам потрібна фінансова підтримка. В більшому і кращому випадку нам потрібні постійні та надійні партнери і союзники в реалізації наших проектів.

  Ми Вам передаємо для розгляду та ознайомлення  4 пакети наших напрацювань. (Фактично вийшла ціла книга з чотирьох розділів, тому якщо знайдете таку можливість то потратьте час на її прочитання. Впевнені: не пожалієте. Чи можливо доручіть це своїм підлеглим: ознайомитися з нашою працею та дати нам об’єктивну оцінку.)

Перший пакет:  це те, що поки-що не спрацювало. Але ми не опускаємо руки, не здаємося і навряд-чи здамося.  Це програма гідного вшанування ветеранів ВВВ та УПА до 70-ої річниці Перемоги над фашизмом (нагадуємо: річниця це рік),  а також в честь цієї дати проведення паралелі  та  вшанування сьогоднішніх героїв України, (які аналогічно минулим героям, сьогодні захистили і які гідно захищають Україну).  Президент проігнорував нашу пропозицію і вчинив на моє тверде переконання дуже неправильно.                                                                                                                                                                          

А. Потрібно було гідно вшанувати нагородами всіх ветеранів (з нагоди 70-ої річниці Перемоги над фашизмом), а не одиниці;

Б.  Потрібно було провести паралель та гідно вшанувати (з нагоди цієї-ж знаменної для всіх дати) всіх чи максимум сьогоднішніх героїв України, а не зрідка мізерну їх частину.  Але він зробив те, що зробив. Хоча ще не пізно виправити помилку. (Це велика помилка: вшанування вибіркове і лише мізерної кількості минулих і сьогоднішніх героїв. Цю помилку потрібно виправити.) 

Другий пакет:  це пакет наших 26-ти відділів фонду і одночасно напрямків роботи, в яких ми інтенсивно працюємо. Це 26 напрямків допомоги. Це ще далеко-не-завершений пакет напрацювань, але і його частини  вже буде  достатньо для того, щоб Ви змогли оцінити наш потенціал, наші можливості, наші цілі та плани, і щоб кожен потенційний партнер міг  зробити свій вибір: бути чи не бути нам партнером, допомагати чи не допомагати нам у наших справах.   

Третій пакет:  це пакет пропозицій та 16-ти партнерських програм для Міністерства оборони України. Можете оцінити і його. (І можете долучитися  до реалізації цих програм).

Четвертий пакет:  це пакет «50 програм для Києва та КМДА». Ознайомтеся з ним і Ви зможете ще краще оцінити нас, нашу працю, наш потенціал, наші цілі та завдання. Це те, що ми напрацювали і з чим ідемо до КМДА (з пропозицією спільно,разом з місцевою владою, реалізувати ці важливі та потрібні  програми).

  До Вас звертаємося з чим: у нас сформувався хороший колектив, інтелектуальний та моральний рівень якого достатньо-високий. Але у нас є проблема: мені, як директору,  поки-що немає чим заплатити цьому колективу за працю, також проблема з оплатою офісу. Я, як приватний підприємець, не «витягую» і зароблених мною грошей не вистачає для того, щоб розрахуватися з людьми за їхню працю в повному обсязі. А певні відділи Благодійного фонду (які відповідають за наповнення бюджету фонду) ще не запрацювали на такому рівні, щоб забезпечити автономне і ні-від-кого не залежне фінансування. До того-ж:  згідно законодавства ми маємо право не більше 20 % зібраних для допомоги коштів використовувати на потреби фонду (зарплати (тому-що людям потрібно за щось жити і годувати свої родини), оренду офісу, транспортні витрати, інше). «Лягати» під якусь політичну силу чи олігарха планів немає.  Тому ми у складному становищі. 

Я впевнений: ми знайдемо або заробимо гроші;або навчимося їх збирати в потрібному для нас обсязі, але для цього потрібен час, якого нам зараз бракує.  А гроші потрібні вже на «вчора». У нас немає часу чекати, поки запрацюють фінансові відділи фонду на заплановану для них потужність. Тим-більше, що зараз довіра до волонтерського руху дуже впала і вона катастрофічно-низького рівня.І тому звертаюся, в тому числі, до Вас: Ви могли-б нам допомогти одним з кількох варіантів: 

Варіант перший: нам потрібен кредит (від 100 000 до 200 000 грн.) і можливо Ви погодитеся нам його надати. (Можливо частину потрібної суми. В заставу давати нічого).

Варіант другий: можливо Ви погодитеся зробити свій внесок у наш фонд,оцінивши позитивно нашу працю, наші цілі та наші завдання, таким чином підтримати нас у цей складний для нас час.

Варіант третій (комбінований): це і кредит (в посильному та допустимому для Вас розмірі) і певного розміру Ваш внесок у діяльність нашого фонду.

Підтримати чи не підтримати нас, допомагати чи не допомагати нам в наших справах залежить лише від Вас. Ми Вас ні про що не просимо. Ми просто констатуємо кілька фактів:

Факт № 1: Ми, БО БФ «Допомога армії України», є «ось такі» і реалізуємо вищезазначені та інші амбітні, та різного-рівня-складності програми і завдання.

Факт № 2: Довіра до волонтерського руху дуже підірвана через недобросовісних людей та відвертих шахраїв. Тому нам складно реалізувати свої програми. Але ми «не опускаємо руки».

Факт № 3: Ми у складному становищі і нам потрібен або кредит, або допомога та участь тих небайдужих, хто готовий бути нашими партнерами і  хто захоче допомогти та допомагати нам у наших справах.

Факт № 4: Незважаючи на значний спад довіри до волонтерського руху, ми починаємо реалізацію програми «Друге дихання волонтерського руху», тому додатково звертаємося до Вас та інших по допомогу для наших військових та цивільних у зоні АТО, переселенців та інших, а також для реалізації інших наших програм.

Уточнюємо і акцентуємо увагу ще раз: просити ми не просимо. (Є Один Господь, в Якого можна собі дозволити про щось просити. Він дає мудрість, Він допомагає і вказує що робити). Але просто інформуємо про нас, наші цілі, наші плани, нашу працю, і кажемо:  хто хоче бути нашими партнерами, хто хоче допомогти і допомагати нам реалізувати поставлені перед нами завдання, цілі та програми, той може це зробити

 

 

Директор Благодійної організації

«Благодійний фонд

«Допомога армії України»

Гик А. М. 

Завантажити весь пакет документів: 

paket-1.rar [4.97 Mb] (cкачувань: 15)

paket-2.rar [4.38 Mb] (cкачувань: 14)

paket-3.rar [783.7 Kb] (cкачувань: 6)

zvernennya-do-vas_.rar [1.42 Mb] (cкачувань: 8)

50-program-dlya-kiyeva-ta-kmda_4.rar [1.67 Mb] (cкачувань: 22)

50-program-dlya-kiyeva-ta-kmda_5.rar [2.55 Mb] (cкачувань: 8)