Веб-портал міста Люботин » Головна » Відзначення з нагоди Дня підприємця

 Відзначення з нагоди Дня підприємця
Автор: Chekardina   Додано:1 вересня 2017   Переглядів:896   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Відзначення з нагоди Дня підприємця

 

31 серпня 2017 року міськвиконкомом проведені заходи з нагоди Дня підприємця.

Секретар міської ради Гречко Володимир Іванович привітав суб’єктів підприємницької діяльності з професійним святом, акцентувавши увагу на тому, що спільна і плідна співпраця, діалог між владою та бізнесом є запорукою стабільної економіки.

На сьогоднішній день в місті діє 78 малих підприємств, 1084 – підприємців – фізичних осіб, 1985 осіб – працівників зайнятих у малому бізнесі. Організовуючи свою справу, виявляючи ділову ініціативу і наполегливість, підприємці створюють робочі місця, сприяють реалізації реформ в Україні, наповнюють державний та міський бюджети, зміцнюють економіку нашого міста та забезпечують його сталий соціальний і економічний розвиток.

З вітальним словом до присутніх звернулися керуюча справами виконавчого комітету Люботинської міської ради Приходько Тетяна Георгіївна та начальник відділу місцевого економічного розвитку Кудря Ірина Семенівна, яка доповіла про стратегічний розвиток міста та запросила суб’єктів підприємницької діяльності до співпраці.

З нагоди професійного свята Подяками міського голови Лазуренка Леоніда Івановича відзначені кращі підприємці міста: Проненко Юрій Володимирович, Проненко В’ячеслав Володимирович, Мєуш Володимир Миколайович, Гайдаш Ігор Євгенійович, Вилунко Євген Тимофійович, Мілокум Андрій Євгенійович, Куренний Андрій Олександрович, Охотніков Олександр Євгенович, Сінікчіян Арутюн Арсенович, Баранов Віталій Юрійович, Макаренко Ірина Борисівна, Ольховський Сергій Валентинович, Маслова Людмила Володимирівна, Фесенко Вікторія Анатоліївна.

 

 

Відзначення з нагоди Дня підприємця

 

Відзначення з нагоди Дня підприємця

 

Відзначення з нагоди Дня підприємця

 

Відзначення з нагоди Дня підприємця