Веб-портал міста Люботин » Головна » Спортивні змагання до Дня міста

 Спортивні змагання до Дня міста
Автор: Chekardina   Додано:4 вересня 2017   Переглядів:646   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У вихідні дні всі жителі Люботина відзначали  День народження нашого улюбленого міста. Серед численних заходів пройшли і спортивні змагання, які  Комунальний заклад -  міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів  серед молоді та дорослих по шахам, пляжному волейболу та міні – футболу. Незважаючи на погодні умови, які зранку заважали проводити змагання, особливо пляжний волейбол, на турніри зібралися самі віддані любителі спорту і не пожалкували отримавши масу позитивних емоцій у цей святковий день.

У турнірі з міні – футболу перемогла команда «Freedom» у складі: Бодрецов В., Падченко Д., Пірогов Д., Левченко М., Єврошенко В., Васильєв О., друге місце у команди «Joker», у складі: Цибульник В., Безпутний О., Ковенчук К., Бондарьов М, Бондаренко М., Сошников М., Бєлоцерковець В., третє місце посіла команда «Східний корпус» у складі: Москвітін Г., Чернишенко В., Микуленко С., Курко Р., Бабич І., Нечипоренко А. Кращим воротарем турніру визнано Пірогова Дмитра, кращим захисником  Цибульника Віталія, кращим гравцем Бондаренка Максима.  У змаганнях з пляжного волейболу дорослі волейболісти не зібралися із-за погодних умов, зате проявили активність наші юнаки та дівчата, які прийшли і пограли у своє задоволення. Особливо активними, як завжди були юнаки та дівчата представники НВК №2: Кулак Дар’я, Вінникова Аліна, Григорян Артур, Гиренко Влад. Вони були відмічені грамотами та дипломами і Кубком переможців. У турнірі з шахів переміг Андріанов Михайло Миколайович, друге місце у Колеснікова Владлена Арсенійовича, третє місце посів Коритов Анатолій Андрійович.

Всі учасники заходів, переможці і призери були відмічені Кубками, дипломами, грамотами відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх» Люботинської міської ради.

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

 

Спортивні змагання до Дня міста

Спортивні змагання до Дня міста

Спортивні змагання до Дня міста

Спортивні змагання до Дня міста

Спортивні змагання до Дня міста