Веб-портал міста Люботин » Головна » День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
Автор: Svetlana   Додано:16 березня 2018   Переглядів:899   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Щорічно у  третю неділю березня в Україні відзначається  День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

 

    Комунальні блага та побутові послуги  стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується  наше комфортне проживання, стабільна робота  підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків.  Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи комунальних служб, безперебійної роботи підприємств побутового обслуговування.

     Ми зовсім не уявляємо життя  без доступних та якісних побутових послуг.  Існування цих простих благ – невід’ємна запорука нашого гарного настрою та самопочуття.

    Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.

  Попри складнощі сьогодення  комунальна галузь працює. ЇЇ розвиток  та безперебійна робота є одним із пріоритетних напрямків  діяльності міської влади.

    Напередодні професійного свята  висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей мешканцям міста, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя.  Бажаю всім міцного здоров'я, злагоди у сім'ях, добробуту і благополуччя.  Нехай усвідомлення важливості своєї праці, відповідальність і фаховість, ініціатива й енергійність допомагають вам успішно долати труднощі та надихають на нові звершення.

   

З повагою,

Міський голова

Л.І.Лазуренко