Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови до Дня Національної поліції України

 Привітання міського голови до Дня Національної поліції України
Автор: Chekardina   Додано:4 липня 2018   Переглядів:1112   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови до Дня Національної поліції України

Шановні працівники органів внутрішніх справ!

 

Прийміть найщиріші вітання  з професійним святом –

Днем  Національної поліції України!

 

     Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою.

 

     Захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю – ось далеко неповний перелік  завдань, покладених державою на органи внутрішніх справ.

.
      Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі, Ви  з честю виконуєте поставлені завдання.

      Приємно відзначити, що  у повсякденній роботі Ви  демонструєте високий професіоналізм та мужність,відданість справі та Присязі,  не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших.

 

        Тож, бажаю  Вам, шановні працівники органів внутрішніх справ, успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання України  та нашого рідного міста .

   

   Щиро зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

 

 З повагою

міський голова Л.І.Лазуренко