Веб-портал міста Люботин » Головна » У м. Люботині відбулося жеребкування земельних ділянок між учасниками АТО для будівництва житлових будинків.

 У м. Люботині відбулося жеребкування земельних ділянок між учасниками АТО для будівництва житлових будинків.
Автор: Chekardina   Додано:2 жовтня 2018   Переглядів:518   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У м. Люботині відбулося жеребкування земельних ділянок між учасниками АТО для будівництва житлових будинків

 

На виконання рішення Люботинської міської ради від 24 липня 2018 року за № 328 «Про затвердження Порядку розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які безпосередньо приймали участь в антитерористичній операції, та сім’ями, члени яких загинули під час участі в антитерористичній операції» 2 жовтня у залі міської ради відбулося жеребкування щодо надання земельних ділянок особам зазначеної категорії, відповідно до Детального плану території, що передбачає можливість розташування 100 земельних ділянок в сел. Коваленки м. Люботина для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків.

До учасників АТО та їх представників звернувся міський голова Леонід Лазуренко,  який подякував за патріотизм, самовідданість, відповідальність і вірність українському народу. Також  наголосив на тому, що міська рада буде покращувати інфраструктуру сел. Коваленки, де знаходяться ці земельні ділянки: найближчим часом там заплановано будівництво амбулаторії, свердловини та капітальний ремонт дорожнього покриття виїзду на автомобільну дорогу державного значення Київ-Харків-Довжанський.

Комісія по розподілу земельних ділянок познайомила учасників АТО і їх представників із процедурою жеребкування та провела саме жеребкування. Жеребкування  відбувалося за списком черговості реєстрації учасників і пройшло злагоджено та конструктивно.

 

У м. Люботині відбулося жеребкування земельних ділянок між учасниками АТО для будівництва житлових будинків.

 

Голова комісії Вячеслав Рубан повідомив, що на найближчій сесії міської ради будуть розглянуті рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО та передачу їх безоплатно у приватну власність.

За інформацією начальника відділу з питань містобудування архітектури та держархбудконтролю Сергія Кравченка, при активізації освоєння зазначених ділянок та формуванні в подальшому урбанізованого ядра буде  розглядатися питання щодо розвитку цієї території, як міської, що передбачено Генеральним планом міста Люботина в межах Люботинської міської ради, який на сьогодні вже проходить процедуру погодження.

 

Переглянути фото: https://imgur.com/a/5YKpAJM

 

 

 

Радник міського голови Лідія Куденко