Шановні колеги!
Автор: Svetlana   Додано:20 лютого 2019   Переглядів:633   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні колеги!

Відповідно до статті 26 Закону України «Про загальну середню освіту» пункту 8 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» обов’язковими є надання документу про вищу освіту не нижче освітнього ступеня «магістр», ще й бажано за освітньою програмою «Управління та адміністрування»НАКАЗ Міністерства освіти і науки України(додається)та Концепція розвитку педагогічної освіти Пункт 3.8. ст. 20 «Підготовка менеджерів для закладів освіти» (додається)

 

У зв’язку з цим, Кафедра педагогіки та освітнього менеджменту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на навчання за освітньою програмою «Управління навчальним закладом» (спеціальність 073 «Менеджмент»), всіх, хто виявляє бажання стати керівником закладу освіти

По завершенню навчання випускникам освітньої програми «Управління навчальним закладом» (спеціальність 073 «Менеджмент») присвоюється кваліфікація:

–       керівник закладу освіти (професійна)

–       магістр менеджменту (академічна).

 

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Відбулися зміни щодо вступу на навчання за освітньою програмою «Управління навчальним закладом» (спеціальність 073 «Менеджмент»).

Згідно з правилами прийому до магістратури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у 2019 р. на спеціальність 073 «Менеджмент»,обов’язковою вимогою є наявність сертифікату з іноземної мовидля тих осіб, що завершили навчання за освітнім ступенем бакалавр.

Особи, якіздобулиосвітній ступінь магістра (спеціаліста) зовнішнє незалежне оцінювання з іноземної мовипроходитине потрібно.

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови на спеціальність 073 «Менеджмент»розпочинається з 13 травня та закінчується 3 червня.

Основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземної мови проводиться 2 липня.

 

Завантажити документи:koncepcya-rozvitku-pedagogchnoyi-osvti.doc [164.5 Kb] (cкачувань: 0)nakaz-mon-ukrayini.pdf [127.57 Kb] (cкачувань: 0)

 

Чекаємо на співпрацю!

Звертатися за телефонами:

096-23-95-675

093-67-58-674

(Марія Валеріївна)