Веб-портал міста Люботин » Головна » Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України»

 Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України»
Автор: Svetlana   Додано:7 травня 2019   Переглядів:782   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   Найцінніше, чим може пишатися будь-яке місто, −це його люди. А  талановиті – це подвійна гордість, тому що вони прославляють рідну землю далеко за її межами.

Цей квітень подарував Люботину вагоме досягнення у сфері культури. Рішенням Секретаріату творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України» за значний особистий внесок у розвиток українського естрадного мистецтва та вагомі творчі здобутки. Вдячність та трепетне хвилювання відчувала Лариса Євгеніївна при врученні нагрудного знаку Президентом творчої спілки, Заслуженим діячем мистецтв України Віктором Володимировичем Герасимовим.

Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України»

  Лариса Євгеніївна іде своїм насиченим творчим шляхом з піснею в душі. Обдарована гарними вокальними даними, вона стає лауреаткою та переможницею багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Музична освіта і володіння грою на кількох музичних інструментах додають професійності її музичному світогляду, мелодійному сприйняттю світу.

Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України»

  Понад 10 років Лариса Євгеніївна у складі фольклорного ансамблю «Берегиня» відновлює і поширює українські народні традиції та пісні, реконструюючи обрядові дійства новорічно-різдвяного, весняного циклів, купальські свята. Своїми здобутками ми щедро ділимося з дітьми, які з задоволенням переймають традиції та обряди українського народу, разом з нами виступають в етнографічних проектах.

Своїм емоційно-одухотвореним співом Лариса Євгеніївна зачаровує вдячних слухачів на естрадних фестивалях,конкурсах, шоу талантів(«Євро-пісенний вернісаж – 2012», Київ; «KharkivInternationalSongForum, 2013; «Боромля – 2013», Сумська обл.; «Лотос надежды», 2014, Харків та ін.) А також із задоволенням бере участь у роботі журі («Барви таланту» (2014-2016) , «Люботинські джерела» (2012-2019)), допомагаючи юним талантам розкрити свої найкращі творчі здібності, радить у питаннях естрадного мистецтва.

  Пісня – це завжди щось особисте, вона втішає, допомагає, лікує, підтримує, а інколи дає єдину надію, тому Лариса Євгеніївна головує в журі вокальних конкурсів для дітей з обмеженими можливостями, бере участь у благодійних концертах для воїнів АТО, їде з концертними програмами до передових військових частин на сході України.

Ларисі Євгеніївні Глущенко присвоєно почесне звання «Заслужений артист естрадного мистецтва України»

  Ми пишаємося Вами, пані Ларисо, і бажаємо нових яскравих звершень ітворчих успіхів! Даруйте свій натхненний спів на радість людям і на славу  нашого прекрасного міста!