Веб-портал міста Люботин » Головна » 7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!

 7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!
Автор: Svetlana   Додано:6 грудня 2019   Переглядів:534   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Шановні працівники та представники органів місцевого самоврядування!


  Прийміть найщиріші вітання із державним святом, яке уособлює народовладдя в нашій країні. Це свято представників громади, які наділені високим правом представляти її інтереси в органах влади та приймати від її імені рішення, а також працівників виконавчих апаратів, які забезпечують виконання радами своїх повноважень.

  Усі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за економічний розвиток громади, за втілення ефективних інфраструктурних проектів та утримання в належному стані комунальної власності міста.

   Через самоврядування громадяни мають право обирати і бути обраними, і таким чином  брати участь у вирішенні питань місцевого значення.

   Подяка депутатам міської ради, які поєднують свої депутатські й службові обов'язки та сумлінно працюють на ефективне розв’язання нагальних проблем міста, по-справжньому піклуючись про розвиток інфраструктури та соціальної сфери.

  Щиро вдячний кожному за відповідальну, наполегливу працю, за високу професійність, за компетентне вирішення актуальних питань у життєдіяльності громади.

    Вірю в успіх нашої спільної справи.

   Бажаю вам миру, добра, наполегливості в реалізації всіх планів, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному місту й нашій Україні!

 

 

З повагою
Міський голова 
Леонід ЛАЗУРЕНКО