Веб-портал міста Люботин » Головна » «ЄС на книжковій полиці. Казки Європи» віртуальна мандрівка

 «ЄС на книжковій полиці. Казки Європи» віртуальна мандрівка
Автор: Chekardina   Додано:15 травня 2020   Переглядів:805   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

«ЄС на книжковій полиці. Казки Європи» віртуальна мандрівка

  Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні, не залишаються осторонь й цього величного свята й працівники Люботинської централізованої бібліотечної системи.
   Це свято, поступово стає справою державного значення і відіграє неабияку роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в дружній європейській сім’ї народів. 
В переддень свята в рамках тижня Європи, Люботинська ЦДБ підготувала інформаційну мандрівку по казкам країн Європи.
Казка – це світ чарівний та незвичайний. Казка - це диво, сповнене краси, поринути у неї – це ж бо так цікаво, це справді свято, радість для душі. Мета заходу полягає в популяризації літератури країн Європи, а також залучення якомога більше дітей до книги, до читання шляхом інтерактивних ігрових форм роботи. Європейська література утверджує вічні цінності, зосереджує свою увагу передусім на людині, її особистому, громадському житті, ставить і розв’язує кардинальні питання буття; що є добро, а що — зло? У чому сенс життя? Така література не може не цікавити дітей.
То ж давайте здійснимо мандрівку деякими європейськими державами, згадаємо відомих нам із раннього дитинства казкових персонажів – представників цих країн.
Мандруйте по світу, але дбайте про добробут своєї країни. Україна має усі передумови, щоб стати в один ряд із європейськими державами!
 
Директор ЦБС О.В. Алісова