Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення міського голови Леоніда Лазуренка з нагоди закінчення навчального року.

 Звернення міського голови Леоніда Лазуренка з нагоди закінчення навчального року.
Автор: Svetlana   Додано:29 травня 2020   Переглядів:511   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки!

 

   У непростих сьогоднішніх умовах вже завершився навчальний рік. Тільки педагоги та батьки учнів знають, яких зусиль вартувало, щоб перебудувати освітній процес на дистанційну форму навчання. Але всі гідно впоралися з цим завданням, бо основними критеріями в роботі були і залишаються висока професійність освітян та наполегливість наших учнів.

  У цьому році вперше за багаторічну історію освітнього процесу в школах не пролунає малиновий дзвін, який дзвінко сповістить про найчарівнішу пору шкільного життя – літні канікули, а для наших випускників – початок відповідального вибору.

  Щиро бажаю, щоб початок дорослого життя випускників позначився підкоренням вершин, щоб шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками.

  Я вірю в те, що ви неодмінно реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю та будете гідними творцями свого життя.

   Висловлюю щиру подяку педагогам за їхню натхненну, самовіддану, невтомну творчу працю, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

    Батькам бажаю, щоб діти обов’язково виправдали їхні надії та стали гідним продовженням свого роду.

    Вітаю всіх зі святом Останнього дзвоника і переконаний, що все найкраще – попереду!

 

З повагою,

міський голова Леонід Лазуренко