Веб-портал міста Люботин » Головна » Запрацював офіційний сайт «Леся Українка: 150 імен»

 Запрацював офіційний сайт «Леся Українка: 150 імен»
Автор: Lubotin   Додано:11 лютого 2021   Переглядів:241   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Упродовж року відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею видатної поетеси.

 

Запрацював офіційний сайт «Леся Українка: 150 імен»


 

Детальна інформація про всі події буде з'являтися на офіційному сайті: 150imenlesi.org.

Наразі тут розміщена інформація про офіційне відкриття мистецького проєкту «Леся Українка. 150 імен» з нагоди ювілейного року Лариси Петрівни Косач-Квітки. Захід відбудеться у день народження поетеси - 25 лютого в Українському домі і включатиме: експозицію, перформанс, змістовні дискусії на «Радіо Леся та Косач Talks», а також презентацію першого повного нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14-ти томах. Подію, яка стане справжнім культурно-медійним епіцентром, можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня - вхід безкоштовний.

На сайті також представлено ювілейний брендинг і digital brand kit. Кожний охочий може завантажити за лінком: identity.150imenlesi.org і вільно використовувати.

«Запрошуємо креативні індустрії, українських виробників, громадські та культурні кола активно використовувати айдентику «Леся Українка: 150 імен», у тому числі для створення ексклюзивних та лімітованих продуктів, брендованих сервісів чи інших рішень», - закликають у Міністерстві культури та інформаційної політики.


#ЛесяУкраїнка150імен #ЛесяУкраїнка150років


За додатковою інформацією та коментарями можна звертатись до менеджера з комунікацій Єлизавети Заремби: ezaremba@postmen.com.ua.