Веб-портал міста Люботин » Головна » Її покликання – сіяти добре і вічне

 Її покликання – сіяти добре і вічне
Автор: Lubotin   Додано:28 березня 2011   Переглядів:1608   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 28 березня 2011 року виповнюється 70 років Луніній Людмилі Гаврилівні

 

 

 Педагогічний колектив Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту щиро вітає з ювілеєм Ветерана праці Людмилу Гаврилівну, яка працює в навчальному закладі з 1975 року.

 

 Її покликання – сіяти добре і вічне

 

Всі ми з вдячністю згадуємо своїх перших наставників і мудрих порадників, шкільні роки, напутні слова вчителів, які й нині є вірним дороговказом у житті. Саме вони, надійні й працелюбні, розумні  й порядні, щодня впродовж років сіють в душах дітей мудре, добре, вічне; вкладають свої знання, енергію, доброту у виховання і навчання учнів, допомагають їм знайти місце в житті. До таких учителів-наставників належить наша ювілярка.

Трудовий стаж Людмили Гаврилівни становить понад п’ятдесят років. Свою педагогічну діяльність  у ліцеї вона розпочала вихователем, працювала викладачем, понад п’ять років займала посаду заступника директора з навчально-виховної роботи і знову повернулася до викладацької діяльності. Як один із творців історії ліцею вона протягом багатьох років докладає чимало зусиль для формування та розвитку в сучасної молоді активної життєвої позиції. 

 

Значення її праці виходить далеко за межі педагогічного виміру. Викладаючи  суспільні дисципліни, Луніна Л.Г. віддає перевагу проведенню уроків нестандартних форм із використанням інформаційно-комунікаційних технологій: уроки мужності, уроки пам’яті, уроки зустрічі, правові брейн-ринги та ін. Провідною метою її роботи є моральне виховання учнів. Пошуково-дослідницька діяльність на уроках історії та під час занять гуртка «Пам’ять», який вона очолювала,  передувала створенню музею Бойової Слави в ліцеї. В діяльності Людмили Гаврилівни сконцентровано могутній національний, моральний і духовний зміст. Високого поцінування заслуговує та відповідальність й самовідданість творчій праці, котру вона здійснює щодня на благо підготовки високо кваліфікованого робітника та виховання морально сформованого випускника професійно-технічного навчального закладу.

 

 Її покликання – сіяти добре і вічне

 

Вона має високий рівень професійної майстерності. Творчо підходить до реалізації завдань сучасної державної політики в галузі освіти. Під девізом

«Учитись важко,  а вчити ще важче.

   Але не мусиш зупинятись ти:

           Як учням віддаси усе найкраще,

                  То й сам сягнеш нової висоти…» досягла визначних успіхів у вихованні підростаючого покоління, науковому та навчально-методичному забезпеченні викладацької та виховної роботи. Формує творчу ініціативну особистість, через інноваційні та інтерактивні технології навчання розвиває учнівську творчість. Луніна Л.Г. - глибоко моральна, культурна людина, яка є зразком виконання службових і громадських доручень.

 

   Неодноразово нагороджувалась грамотами ліцею, Люботинської міської Ради, Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації, Міністерства освіти і науки України, нагороджена нагрудними знаками «Відмінник освіти» та  «А.С.Макаренко».

 

       Шановна Людмило Гаврилівно! Велика подяка Вам за професіоналізм, компетентність, енергію, ентузіазм, ті конкретні добрі справи, які є вагомим внеском у розвиток системи професійно-технічної освіти України. Ми цінуємо Вашу підтримку конкретними справами й, поважаючи Вашу небайдужість до проблем сучасності, сподіваємося на подальшу конструктивну діяльність, поєднання спільних зусиль щодо сприяння вихованню  молоді.

 

Летять роки, як лебеді у вирі,
Життя іде, його не зупинить.
Прийміть вітання наші щирі,
Ще до ста років зичимо прожить.
Хай будуть поруч віра і надія,
Як два крила, що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить
Ще довгих літ, щасливу світлу путь.

 

З повагою колектив Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту