Веб-портал міста Люботин » Головна » 24 лютого о 9.00 на базі хірургічного відділення КНП «Люботинська міська лікарня» відбудеться забір донорської крові

 24 лютого о 9.00 на базі хірургічного відділення КНП «Люботинська міська лікарня» відбудеться забір донорської крові
Автор: Lubotin   Додано:23 лютого 2022   Переглядів:125   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

24 лютого о 9.00 на базі хірургічного відділення КНП «Люботинська міська лікарня» відбудеться забір донорської крові



При собі донору необхідно мати паспорт громадянина України

Донорство завжди було проявом високого людського гуманізму. Це почесна та відповідальна місія, що рятує життя онкологічних хворих, жертв автоаварій та техногенних катастроф, поранених в зоні проведення ООС - особливо зараз, в умовах загострення військової ситуації в країні.

24 лютого о 9.00 на базі хірургічного відділення КНП «Люботинська міська лікарня» відбудеться забір донорської крові виїзною бригадою Харківського обласного центру служби крові. Наразі ХОЦСК повідомляє про дефіцит крові про всім групам.

Згідно Закону України «Про донорство крові та її компонентів», донорами крові можуть бути фізично здорові громадяни віком від 18 до 60 років.         ,

Просимо Вас посприяти в додатковому залученні донорів - запрошуємо добровольців 24 лютого о 9.00 до хірургічного відділення КНП «Люботинська міська лікарня». При собі донору необхідно мати паспорт громадянина України.

Заздалегідь вдячні за допомогу!