Веб-портал міста Люботин » Головна » Ми непереможні, бо ми – згуртовані! Кожен із нас має свій фронт роботи і допомоги задля спільної Перемоги!

 Ми непереможні, бо ми – згуртовані! Кожен із нас має свій фронт роботи і допомоги задля спільної Перемоги!
Автор: Chekardina   Додано:20 квітня 2022   Переглядів:355   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Ми непереможні, бо ми – згуртовані! Кожен із нас має свій фронт роботи і допомоги задля спільної Перемоги!

Ми непереможні, бо ми – згуртовані!

Кожен із нас має свій фронт роботи і допомоги задля спільної Перемоги!

Біля двох місяців триває війна триває, безчинствує агресор, але мужні захисники України щодня і щогодини наносять гідну відсіч ворогам, звільняючи території рідної землі. Ми непереможні, бо ми – згуртовані! І кожен із нас має свій фронт роботи і допомоги задля спільної Перемоги!
Тримаємося і працюємо, бо знаємо, що зараз, як ніколи, нашій громаді необхідна підтримка. Оперативний штаб, який очолює міський голова Леонід Лазуренко, працює в посиленому режимі і контролює ситуацію в громаді. Пріоритетами в роботі є забезпечення діяльності комунальних структур, допомога вразливим категоріям населення, вимушеним переселенцям та реєстрація внутрішньо переміщених осіб, які залишили місця проживання через активні бойові дії. За інформацією Управління соціального захисту населення, до Центру надання адміністративних послуг станом на 19 квітня звернулося 3954 осіб, довідки для переселенця отримали 1698 осіб, сформовано (підготовлено до видачі) 2240 довідок.
Із 20 квітня отримати статус та допомогу для внутрішньо переміщених осіб тепер можна в застосунку Дія. Даною онлайн-послугою можна скористатися із ID-карткою чи біометричним закордонним паспортом. Нагадуємо, що переселенці, які звернуться за допомогою на проживання до 30 квітня, отримають її, починаючи з березня місяця.
 
Тримаємося, єднаємося, підтримуємо одне одного, і Україна обов'язково переможемо! Слава Україні! Її Героям Слава!