Веб-портал міста Люботин » Головна » Працюємо і тримаємося в умовах війни!

 Працюємо і тримаємося в умовах війни!
Автор: Lubotin   Додано:6 червня 2022   Переглядів:218   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Працюємо і тримаємося в умовах війни!

 

Працюємо і тримаємося в умовах війни!


 

Відповідальна і невтомна праця наших комунальних служб, установ і підприємств громади додає віри у те, що все у нас буде добре! Інакше не може й бути!

Друзі! Працюємо і тримаємося в умовах війни!
Наша рідна країна нині переживає складний період своєї історії, але народ згуртувався у твердій рішучості перемогти російських загарбників і щодня, щогодини акумулює сили і робить усе, щоб зупинити окупанта і відкинути його за кордон. Кожен на своєму місці – ЗСУ, Національна поліція, ТрО, загони самооборони, комунальники, лікарі, підприємці, працівники установ долають перешкоди і наперекір усьому продовжують робити кожен свою справу. Ми віримо в ЗСУ і в неминучу Перемогу!

Ситуація в Люботинській міській громаді залишається контрольованою. Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, працює у форматі 24\7 і планомірно координує роботу всіх служб і структурних підрозділів міської ради.
Попри воєнний стан, комунальні підприємства громади функціонують у посиленому режимі і сумлінно надають повний спектр послуг для наших громадян: забезпечують безперебійним водопостачанням, послугами вивезення твердих побутових відходів та дотриманням санітарного порядку на міській території.
Працівники Комунального житлово ремонтно-експлуатаційного підприємства впродовж минулого тижня проводили обстеження житлових будинків та проводили заміри пошкоджених віконних отворів (скла) дерев’яних вікон, дерев’яних вхідних дверей житлового приміщення гуртожитку після наслідків воєнної агресії росії. Ремонтували пошкоджене покриття м’якої покрівлі багатоповерхового житлового будинку та окремі ділянки пошкодженого шиферного покриття багатоповерхового житлового будинку. Виконували прочистку внутрішньо будинкової мережі водовідведення житлових будинків та ремонт внутрішньо будинкової мережі електропостачання багатоповерхових житлових будинків.

Виробниче управління комунального господарства ретельно проводило роботи з прибирання автобусних зупинок, парку відпочинку, дитячих майданчиків, вулиць міста та вивозу ТПВ; проводилися роботи із видалення та кронування дерев на вулицях Шевченка, Злагоди В. Вінниченка; прибирання та вивіз дорожнього змету на вулицях Громова, Слобожанській, Травневій та Шевченка.

За минулий тиждень Водопровідно-каналізаційним управлінням усунено чотири аварії та пошкодження на централізованій мережі водопостачання та водовідведення. Виконувалися поточні роботи з обстеження колонок, планування ґрунту на водозаборі, ревізія насосних агрегатів КОС (вул. Пшенична) та КНС №3 (вул. Молокова). Було прочищено від сміття, відкачано стоків та промито каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста – 4 од. (вул. Злагоди, 50, вул. Гавенка, 10А, пров. Ушакова, 26/1 (ДСНС), вул. Слобожанська, 34). Крім того, спецтехніка підприємства залучалася до різного роду робіт, обумовлених воєнним станом.
Отже, відповідальна і невтомна праця наших комунальних служб, установ і підприємств громади додає віри у те, що все у нас буде добре! Інакше не може й бути!

Працюємо задля Перемоги і прагнемо гідно зустріти Перемогу у впорядкованому місті.
Слава Україні! Героям Слава!
Працюємо і тримаємося в умовах війни!  Працюємо і тримаємося в умовах війни!

Працюємо і тримаємося в умовах війни!Працюємо і тримаємося в умовах війни!

Працюємо і тримаємося в умовах війни! Працюємо і тримаємося в умовах війни!

Працюємо і тримаємося в умовах війни!