Веб-портал міста Люботин » Головна » В єдності – наша сила!

 В єдності – наша сила!
Автор: Lubotin   Додано:15 серпня 2022   Переглядів:199   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

В єдності – наша сила!

Працюємо задля своїх і прагнемо гідно зустріти Перемогу у впорядкованому місті.

В єдності – наша сила!


 
Друзі, тримаємося і працюємо! В країні триває спровокована росією руйнівна, кровопролитна війна, яка несе щоденну небезпеку для всіх мешканців України і навіть Європи. 173 дні нечуваного спротиву агресору Збройними Силами і народом України демонструють усьому світові прагнення українців до Перемоги, незалежності і демократії. У всіх зараз особливо загострене почуття соціальної відповідальності перед державою за її захист та забезпечення життєдіяльності різних сфер, і кожен на своєму місці працює задля Перемоги.
На засіданнях оперативного штабу, який очолює міський голова Леонід Лазуренко, вирішуються десятки нагальних питань життєдіяльності громади; і всі структурні підрозділи виконкому, служби, підприємства й установи громади діють згуртовано та злагоджено. Ми віримо у наше мирне завтра, і наполегливо працюємо, щоб попри війну, зробити життя громади кращим і комфортнішим для проживання.
Сумлінно й самовіддано працюють і комунальні підприємства громади. Минулого тижня ними виконано чималий обсяг робіт із благоустрою території, утриманню житлового фонду та забезпечення водопостачанням і водовідведення громади.
Водопровідно-каналізаційним комунальним управлінням оперативно усувалися аварії і пошкодження на централізованій мережі водопостачання та водовідведення (вулиці Ціолковського, Курортна, Шмідта, Слобожанська, пров. Мюдівський). Виконувалися роботи із заміни ділянки мережі (вул.Слобожанська), заміни запірної арматури (вул. Шмідта-вул. Весела), заміни дорожньої плити (вул. Слобожанська), поточний ремонт колодязя (вул. Ціолковського), ремонт установки КУ-200 на Південних КОС; роботи із прочищення від сміття, відкачуванню стоків та промиванню каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста – 2 од. (вул. Ціолковського, вул. Курортна).
Працівниками Виробничого управління комунального господарства виконувалися важливі роботи із благоустрою території громади: прибирання, вивезення сміття, ліквідації несанкціонованого звалища по вул. С. Шумицького (160 м3), проводилися роботи із санітарної обрізки дерев та видаленню аварійних сухостійних дерев (кладовище №1 по вул.Злагоди – 21 дерево видалено, 2 дерева кроновано), здійснювався покіс трави (вул. вул.Деповська, вул.Злагоди, вул.8 Березня – 2950 м²); проводилися роботи по нанесенню дорожньої розмітки «Пішохідний перехід» (вул.Слобожанська), роботи із грейдування (пл.Театральна (узбіччя) і роботи з прибирання та вивезення дорожнього змету (вул.Громова, вул.Слобожанська). Також для організації цивілізованого поводження із твердими побутовими відходами підприємство ВУКГ на території житлового масиву «Барабашова» встановило контейнер – громадський компостер. Заплановано встановлення на території громади біля десяти таких контейнерів, що дозволить мінімум вдвічі скоротити кількість залишкових відходів, які вивозяться на сміттєзвалище.
Люботинським КЖРЕП, крім підтримки безперебійної роботи систем життєзабезпечення житлових будинків територіальної громади, проводилися роботи з обслуговування житлових будинків: ремонт цегляної кладки оголовків димовентиляційних каналів багатоповерхового житлового будинку (вул. Будівельна (6 шт.), роботи з ремонту цегляної кладки цоколя багатоповерхового житлового будинку (вул. Будівельна), виконані роботи з ремонту внутрішньобудинкової мережі електропостачання житлового будинку (вул. Гвардії генерала Гавенка Л.А.), ремонт щитової місця загального користування).
Отже, роботи тривають, комунальники сумлінно працюють у воєнний час і продовжують піклуватися про громаду. Водночас працівники комунальних служб наполегливо прохають споживачів сплачувати за надані послуги, аби підприємства мали достатній фінансовий ресурс і могли в повному обсязі виконувати свої функції. Ці важливі складові тісно пов’язані між собою, так як основним джерелом надходження коштів для підприємств є платежі від населення. В іншому випадку комунальні підприємства не матимуть можливості надавати комунальні послуги відповідної якості, здійснювати виплати заробітної плати своїм працівникам, проводити закупівлю необхідних паливно-мастильних та інших матеріалів, без яких неможливе забезпечення виробничих процесів та виконання аварійно-відновлювальних робіт.
Невтомна і відповідальна праця наших комунальних служб громади додає віри у те, що все у нас буде добре!
Працюємо задля своїх і прагнемо гідно зустріти Перемогу у впорядкованому місті.
Слава Україні! Героям Слава!
В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!