Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають!

 Герої не вмирають!
Автор: Lubotin   Додано:11 квітня 2023   Переглядів:312   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають!



Жорстока війна триває, Україна чинить опір, і ми впевнені в Перемозі та в неминучій поразці ворога. Та на жаль, Перемога здобувається ціною життя і здоров’я наших захисників.

   Крається серце від сумних звісток, які надходять до міської громади з фронту. Ще одна болюча втрата – 5 квітня в ході виконання бойового завдання поблизу населеного пункту  Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області героїчно загинув солдат Середа Сергій Володимирович, 22.04.1982 р.н., стрілець-снайпер 1 десантно-штурмового взводу 4 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону.
   Народився захисник в с. Санжари, закінчив Манченківську загальноосвітню школу, потім професійний ліцей залізничного транспорту. Був працелюбним, добрим і чуйним сином. За станом здоров’я до армії не призивався, але пішов добровольцем захищати рідну землю. Сергій щиро вірив у Перемогу і віддав в ім’я Перемоги найцінніше – своє життя.
   Виконавчий комітет міської ради, міська громада висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям Сергія. У цю гірку мить ми поділяємо пекучий, нестерпний біль, схиляємо голови в глибокій скорботі і дякуємо Герою за оборону України.
Герої не вмирають, вони завжди живуть у нашій вдячній пам’яті.
   Церемонія поховання загиблого Героя-земляка з усіма військовими почестями пройде 11 квітня на Барчанівському цвинтарі. Про час поховання повідомимо пізніше.
Вічна Слава Герою!
Ми не забудемо наших Героїв! Ми не пробачимо ворогів!