Веб-портал міста Люботин » Головна » 1 жовтня - День захисника і захисниці України

 1 жовтня - День захисника і захисниці України
Автор: Lubotin   Додано:1 жовтня 2023   Переглядів:161   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

1 жовтня - День захисника і захисниці України



 

Ми вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

1 жовтня, згідно з указом Президента України від 28.06.2023 року,  в Україні відзначають День захисника і захисниці України, всіх тих, хто захищав нашу країну і продовжує боронити її після повномасштабного вторгнення росії в Україну

 

Шановні захисники і захисниці України, прийміть щирі вітання з нагоди свята сильних, незламних і патріотичних людей, які надійно боронять Батьківщину.

Наші захисники довели, що здатні протистояти ворогу, що ми є сильною нацією. І сьогодні людина у військовій формі – це Герой нашого часу, це символ нездоланності українського духу. На сміливості, відданості та непохитності воїнів тримається віра й надія всього нашого народу на Перемогу і мирне життя.

Ми вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

Вічна пам’ять і немеркнуча слава тим, хто віддав життя за свободу України, та низький уклін родинам загиблих Героїв за те, що виховали справжніх патріотів.

Шановні захисники та захисниці, наша безмежна пошана вам і повага. Дякуємо за відданість Україні, за стійкість і мужність. Бажаємо кожному й кожній сили й витримки, надійних бойових побратимів та янголів-охоронців.

Разом переможемо!

Слава Україні! Слава її Героям! 

З побажаннями переможного миру  міський голова Леонід  ЛАЗУРЕНКО