Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші привітання зі святом - Днем Збройних сил України, яке ми зустрічаємо в умовах боротьби з росією за свою незалежність і свободу

 Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші привітання зі святом - Днем Збройних сил України, яке ми зустрічаємо в умовах боротьби з росією за свою незалежність і свободу
Автор: Lubotin   Додано:6 грудня 2022   Переглядів:524   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші привітання зі святом - Днем Збройних сил України, яке ми зустрічаємо в умовах боротьби з росією за свою незалежність і свободу.



 

Війна прийшла неочікуваним і небажаним гостем, але Україна - це країна героїв, а українські військові - це потужна армія бійців - патріотів, які демонструють мужність, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Із початком війни в Україні Збройні сили перетворилися на одну з найбільш боєздатних та дієвих армій світу, бо ЗСУ - це міцна броня, яка захищає наш народ і кожен клаптик української території. Наші Збройні сили стали справжньою національною гордістю народу України, і саме в цей складний для нашої країни час ми усвідомили, що сильна країна починається з сильної армії.
Нині ми дякуємо кожному захисникові і захисниці за хоробрість і безмежну любов до України, дякуємо всім, хто віддано стоїть на захисті Батьківщини та щодня доводить, наскільки сильний, незламний і непереможний український народ.
Але право вільно жити у своїй рідній домівці дається нам дуже дорогою ціною: тисячі українських військовослужбовців віддали свої життя, щоб зупинити ворога. Це кращі сини й доньки України, і серед них є наші земляки. Та пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами і світлою пам’яттю Героїв.
Шановні захисники і захисниці, дякую вам за відданість народу України. Бажаю міцного здоров’я, сили духу, незламної волі до Перемоги і повернутися додому живими й неушкодженими.
Слава Україні????????! Слава Збройним силам України????????! Україна переможе10084;65039;!
Із найкращими побажаннями
міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО