Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови з нагоди Дня Збройних Сил України

 Привітання міського голови з нагоди Дня Збройних Сил України
Автор: Chekardina   Додано:6 грудня 2017   Переглядів:556   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Привітання міського голови з нагоди Дня Збройних Сил України

 

 

Шановні військовослужбовцізахисники України!

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України!

 

     У цей святковий день з вдячністю вшановуємо кожного, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто захищає суверенітет і територіальну цілісність держави, забезпечує мир і спокій наших громадян.

      Люди в військовій формі завжди вважалися елітою нашої держави. Та безкінечна відвага й самопожертва, з якою ви виконуєте обов'язок перед Батьківщиною, є запорукою мирного життя всіх українців.     Саме на вас, шановні військовослужбовці, покладена священна місія – боронити рідну землю. Саме завдяки вашому патріотизму, стійкості, витримці й відповідальності зростає обороноздатність держави.                                                                                                                                                      

     В умовах війни, українська армія зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани ворога. Зараз Україна має боєздатні Збройні Сили . І це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах.

 

Тож бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, здоров’я, звершення всіх мрій і сподівань.

 

Сила і міць Української держави – у єдності армії та народу.

 

 

 

З повагою

міський голова  Л.І.Лазуренко