Веб-портал міста Люботин » Головна » До дня захисника і захисниці України в міській громаді пройшло урочисте вшанування воїнів-Героїв

 До дня захисника і захисниці України в міській громаді пройшло урочисте вшанування воїнів-Героїв
Автор: Lubotin   Додано:1 жовтня 2023   Переглядів:44   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До дня захисника і захисниці України в міській громаді пройшло урочисте вшанування воїнів-Героїв

Низький уклін усім, хто захищає Україну! Слава ЗСУ! Честь і Слава всім нашим Героям! Слава нескореному українському народу!



 

У жовтні місяці Україна щорічно відзначає три славних свята: День захисників і захисниць України,  День  українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Одне з найпатріотичніших свят  поєднує християнські традиції, звитягу українського козацтва, війська Української Народної Республіки та УПА. Але це свято найбільше асоціюється з Героями України, учасниками АТО і з теперішніми Збройними Силами, Національною гвардією, усіма тими, хто стоїть на захисті  незалежності нашої держави. З 2023 року, згідно з Указом Президента, свято відзначатиметься 1 жовтня.

Напередодні свята у міській громаді пройшов урочистий захід, на якому вшановували захисників-земляків, всіх, хто свободу і волю України, поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя.

Захід розпочався із вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА. Звертаючись до присутніх воїнів, він зазначив, що забуваючи про страх, біль, небезпеку, вони стали на боротьбу з ворогом, і подякував їм за силу, героїзм і твердий характер, який усьому світові показав, що значить бути українцем і боротися за свою свободу і незалежність.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-Героїв. Вічна слава і світла пам'ять тим, хто залишив своє життя на полі битви за майбутнє України.

Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних Героїв – захисників української землі. Дякуємо кожному українському воїну за те, що тримають небо над головою! Цінуємо щоденний подвиг і героїзм.

Ми переможемо, бо ми – українці. Ми патріотичний народ, який у важку хвилину гуртується і готовий віддати життя, щоб зберегти свою волю та незалежність.

Низький уклін усім, хто захищає Україну!

Слава ЗСУ! Честь і Слава всім нашим Героям!

Слава нескореному українському народу!