Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають!

 Герої не вмирають!
Автор: Lubotin   Додано:14 грудня 2023   Переглядів:39   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають!



11 грудня після тяжкої контузії помер наш захисник, старший лейтенант Мошкін Олександр Анатолійович, 26.02.1967 року народження.

Кривава війна, яку розгорнула росія проти України, продовжує сіяти горе і смерть на нашій землі. Продовжує безжально забирати життя найкращих та найдостойніших українців, які стоять на захисті рідної країни. І йдуть у засвіти найкращі її сини, які стають нашою історією.
11 грудня після тяжкої контузії помер наш захисник, старший лейтенант Мошкін Олександр Анатолійович, 26.02.1967 року народження. Воював Олександр проти російських окупантів у лавах Збройних Сил із травня 2022 року. Віддано захищав Україну командиром інженерно-саперної роти під м. Бахмут. За станом здоров’я був переведений до підрозділу сил протиповітряної оборони.
Жорстока війна забрала людину прекрасної душі, відкритого й доброго серця. Він радів світу і людям, був відважним патріотом, який віддав життя за волю і незалежність України, виконуючи свій громадянський обов’язок.
Сумуємо разом із родиною воїна. Жодні слова не зменшать біль утрати рідних бійця. Цей біль вічний, і його неможливо розрадити. Світлий, добрий спомин про мужнього воїна залишиться у наших серцях та спогадах бойових побратимів, родичів і земляків.
Герої не вмирають! Вічна пам'ять, честь і Слава Захиснику! Ніколи не пробачимо рашистам смерті воїнів-героїв.
Похорон Героя пройде сьогодні, 14 грудня, о 13:00 на старолюботинському цвинтарі.