Веб-портал міста Люботин » Головна » 20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні

 20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні
Автор: Lubotin   Додано:20 лютого 2024   Переглядів:33   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні



 

З пошаною і вдячністю пам'ятаємо кожного Героя, хто загинув, захищаючи європейський вибір України. Їх хоробрість стала частиною нашої героїчної історії. Боротьба триває! Україна переможе!

Десять років тому сильні й незламні українці, ризикуючи своїм життям, у центрі Києва виборювали право жити у вільній європейській державі. Тоді українці змінили хід історії та показали світові силу, що ми не лише обрали шлях до Європи, а й готові боротися за нього.

Під час Революції гідності в ці дні, з 18 по 20 лютого, на Майдані загинуло найбільше людей. Та саме тоді, під час Майдану, подвиг Небесної Сотні мобілізував українське суспільство на боротьбу, яка продовжується й досі, бо свобода і гідність є тими базовими цінностями, які наші громадяни захищатимуть завжди, до остаточної перемоги над ворогом – російською федерацією. А пам'ять про героїзм та самопожертву Героїв Небесної Сотні додає нам сил і впевненості в боротьбі з країною-агресором – росією.

З пошаною і вдячністю пам'ятаємо кожного Героя, хто загинув, захищаючи європейський вибір України. Їх хоробрість стала частиною нашої героїчної історії.

Боротьба триває! Україна переможе!

 

З побажаннями переможного миру міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО