Веб-портал міста Люботин » Головна » Оплачувані громадські роботи для учнівської молоді

 Оплачувані громадські роботи для учнівської молоді
Автор: Svetlana   Додано:22 червня 2012   Переглядів:1430   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

      В Україні спостерігається тенденція до зростання кількості юнаків та дівчат, які намагаються реалізувати своє бажання працювати та отримувати гідну зарплату. Це є природнім прагненням для кожної юної людини, яка мріє про незалежність та самостійність у житті.

     Для задоволення потреб молодих шукачів легального заробітку Люботинський міський центр зайнятості  разом з виконкомом Люботинської  міської ради організовують оплачувані громадські роботи для учнівської молоді у вільний від навчання час. Насамперед, перевага у такому працевлаштуванні надається сиротам та дітям із неповних чи малозабезпечених сімей.

     Спеціальним рішенням сесії Люботинської  міської ради на 2012 рік  виділено 10,0 тис. грн. з міського бюджету на організацію громадських робіт для учнівської молоді у вільний від навчання час .

     У червні поточного року на таких видах робіт  працювали   за згодою батьків  12 осіб з числа учнівської молоді. За рахунок коштів місцевого бюджету  укладено договір  з  ВУКГ Люботинського міської ради . Молодь працювала на благоустрої території, прибиранні  дитячих майданчиків.

Оплачувані громадські роботи для учнівської молоді

Начальник відділу

надання соціальних послуг Люботинського МЦЗ

Варламова А.В.