Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗВІТ ПРО РОБОТУ народного депутата України КАЦУБИ ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВИЧА

 ЗВІТ ПРО РОБОТУ народного депутата України КАЦУБИ ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВИЧА
Автор: Svetlana   Додано:4 листопада 2013   Переглядів:1073   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Люботинському міському голові

Теличку В.О.

 

 

Шановний Володимире Олексійовичу!

 

    28 жовтня 2013 року виповнюється рік з дня проведення виборів народних депутатів України, що надає можливість ще раз висловити щиру подяку громадам за віддані за мою кандидатуру голоси та проінформувати про хід виконання передвиборних зобов’язань.

    На виконання п.12 розділу 3 статті 24 Закону України «Про статус народного депутата України» щодо інформування виборців про депутатську діяльність, надсилаю для вивчення звіт щодо виконаної роботи протягом року, що включає інформацію про роботу у Верховній Раді України та роботу на території 175 виборчого округу.

   Звіт містить детальну інформацію щодо законопроектів, постанов, депутатських запитів та звернень, що були напрацьовані протягом року, а також інформацію щодо безпосередньої роботи з виборцями – роботу із зверненнями громадян, колективів та органів місцевого самоврядування, проведення урочистих та робочих зустрічей.

    Звертаюсь до Вас із проханням забезпечити публікацію звіту в черговому номері районної газети «Люботинський вісник» та на офіційному сайті Люботинської міської ради.

    Звітуючи перед своїми виборцями, усвідомлюю, що попереду ще чотири роки плідної праці, бажання зробити набагато більше для громади  і сподівання на Вашу підтримку у майбутньому, що ми будуємо разом.

Додаток: звіт на 8 арк. у 1 прим.

 

З повагою

народний депутат України      В.М. Кацуба

 

Вик.: Свідерська О.С.

057 7171192

 

Завантажити документ: zvt.rar [31.86 Kb] (cкачувань: 40)