Веб-портал міста Люботин » Головна » ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ДО МАЙБУТНЬГО НАШОГО КРАЮ !

 ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ДО МАЙБУТНЬГО НАШОГО КРАЮ !
Автор: Chekardina   Додано:17 вересня 2014   Переглядів:1001   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні мешканці Харківського району!

В цілях підготовки нашого району до оборони від можливого вторгнення агресора, Харківським об’єднаним районним військовим комісаріатом проводиться набір добровольців для комплектування роти охорони і загонів оборони Харківського ОРВК, які призначені для організації територіальної оборони Харківського району.

В роту охорони і загони оборони Харківського ОРВК будуть комплектуватися добровольцями чоловіками віком від 18 до 60 років. Перевага буде надаватися військовозобов’язаним, які мають військово-облікові спеціальності та проходили військову службу у Збройних Силах України або у Збройних Силах СРСР. Призовники, які виявили бажання вступити до роту охорони і загони оборони Харківського ОРВК мають можливість отримати відстрочку від призову на строкову військову службу вразі підписання контракту на службу в військовому резерві в роті охорони Харківського ОРВК.

Рота охорони і загони оборони Харківського ОРВК призначені виключно для охорони і оборони важливих об’єктів на території Харківського району. Розгортання роти охорони і загонів оборони Харківського ОРВК буде проводитися за окремим розпорядженням.

ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ДО МАЙБУТНЬГО НАШОГО КРАЮ ПРОПОНУЄМО ЗВЕРТАТИСЯ В ХАРКІВСЬКИЙ ОБ’ЄДНАНИЙ РАЙОНИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ЗА АДРЕСОЮ: м. ХАРКІВ, МОСКОВСЬКИЙ ПРОСПЕКТ, 96А т. 732-41-16