Веб-портал міста Люботин » Головна » Керівникам підприємств, представникам профсоюзних комітетів!

 Керівникам підприємств, представникам профсоюзних комітетів!
Автор: Chekardina   Додано:1 лютого 2016   Переглядів:727   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 Керівникам підприємств,

 представникам профсоюзних комітетів!

 

Управління соціального захисту населення Люботинської міської ради  звертається до представників профсоюзних комітетів, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які використовують найману працю,  з рекомендацією проведення дієвого діалогу з укладання або продовження дії укладених колективних договорів.

На протязі лютого-березня в місті проводиться Двомісячник з укладання колективних договорів.

Колективний договір – основний документ, що регулює трудові відносини та соціально-економічні інтереси роботодавця і найманих працівників. Укладання колективного договору значною мірою сприяє регулюванню виробничих і трудових відносин, підвищенню ефективності виробництва, зміцненню дисципліни, поліпшення умов оплати та охорони праці, зайнятості, робочого часу і часу відпочинку, відрахувань на культурно-масову і оздоровчу роботу, запобіганню соціально-економічної напруги та посиленню соціального захисту працівників та їх сімей.

Звертаємо Вашу увагу, що за  ухилення від участі у переговорах щодо укладання, зміни чи доповнення до колективного договору, навмисне порушення строків переговорів, ненадання необхідної інформації законодавством передбачена адміністративна та дисциплінарна відповідальність сторін.

Методичні рекомендації, які необхідно враховувати під час укладання нових або перегляду діючих колективних договорів висвітлені на сайті міста.  

За консультаціями з даного питання звертайтесь  до управлiння  соцiального   захисту   населення Люботинської   міської ради за адресою: м. Люботин, вул. Радянська 41, кім. 5. (тел. 741-13-75).

 

 

УСЗН Люботинської міської ради