Веб-портал міста Люботин » Головна » Виїзна акція Люботинського МЦЗ

 Виїзна акція Люботинського МЦЗ
Автор: Svetlana   Додано:3 липня 2017   Переглядів:612   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

  З метою інформування різних верств населення щодо послуг, які надає служба занятості, можливості навчання у Харківському центрі ПТО ДСЗ, можливості працевлаштування на військову службу на контрактній основі, Люботинський міський центр зайнятості 30.06.2017 провів  виїзну інформаційно-консультаційну та профорієнтаційну акцію. У даному заході також приймали участь представники Харківського об’єднаного районного військового комісаріату.

  Фахівці центру зайнятості ознайомили учасників заходу про стан ринку праці,  актуальні вакансії, з вимогами роботодавців до претендентів на вакантні місця, про послуги, які надає служба зайнятості, про можливість отримання робітничих професій у Харківському  ЦПТО ДСЗ.

  Представники військомату інформували населення про можливість  проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України,  розповіли про вакансії, які існують у ЗСУ, вимоги до прийняття на військову службу за контрактом,  строки військової служби та про грошове забезпечення військовослужбовця.

Виїзна акція Люботинського МЦЗ

В даній  акції всього взяли участь 52 особи. Бажаючих скористатися послугами служби зайнятості, запросили відвідати центр зайнятості.

 

Люботинський міський центр зайнятості