Веб-портал міста Люботин » Головна » Залучення безробітних до проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України

 Залучення безробітних до проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України
Автор: Chekardina   Додано:25 травня 2017   Переглядів:809   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Залучення безробітних до проходження військової служби

 за контрактом в Збройних Силах України

 

24 травня  2017 року в Люботинському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій Харківського об’єднаного районного військового комісаріату. Представник ХОРВК, лейтенант – Віталій Товстий проінформував учасників заходу про можливість проходження служби за контрактом в Збройних Силах України, розповів про вакансії, які існують у ЗСУ, вимоги до прийняття на військову службу за контрактом,  строки військової служби та про грошове забезпечення військовослужбовця. 

Присутні обговорили питання щодо гарантій та пільг для військовослужбовців: безкоштовне отримання житла, безкоштовне навчання у військових навчальних закладах для здобуття вищої освіти, безкоштовне лікування. Проінформували про переваги та перспективи служби за контрактом.

Відвідувачі отримали всю необхідну інформацію на запитання, які їх цікавили, бажаючі працевлаштуватися на контрактну службу запрошені на співбесіду до військового комісаріату.

 

 

 

Люботинський міський

 центр зайнятості

Залучення безробітних до проходження військової служби  за контрактом в Збройних Силах України