Веб-портал міста Люботин » Головна » Продовжуємо обговорення проекту «Люботин – безпечне місто»

 Продовжуємо обговорення проекту «Люботин – безпечне місто»
Автор: Chekardina   Додано:23 листопада 2017   Переглядів:798   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Продовжуємо обговорення проекту «Люботин – безпечне місто»


У Люботинській міській раді відбулася вже друга зустріч представників міської ради, представників освіти, Харківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Харківській області, депутатів міської ради, представників Компанії «РАДІО-ЛІНК» із представниками Громадської організації «Спілка робітників сфери безпеки» та Громадської спілки «Слобожанські стратегії», на якій продовжилося обговорення проекту «Люботин – безпечне місто».

Володимир Косенко, голова Правління ГО «Спілка робітників сфери безпеки», відзначив, що метою програми є посилення безпеки громадян, забезпечення цілодобового контролю над важливими об’єктами комунального майна, профілактика і попередження злочинності та підвищення рівня розкриття правопорушень у місті.

 Він підкреслив, що важливо було б створити за погодженням із бізнесом єдину локальну мережу системи, в яку були б об’єднані міські камери зовнішнього відеоспостереження та інші елементи системи об’єктів усіх форм власності. Також наголосив на важливості комплексної взаємодії та координації в цьому напрямку зусиль влади, бізнесу і громади.

 

Заступник міського голови Рубан В.В. відзначив, що певна робота в цьому напрямку вже розпочалася, а саме: разом із відділом поліції ГУ Національної поліції в Харківській області розроблений попередній план розміщення камер зовнішнього спостереження у публічних місцях у кількості 40 штук.

Присутні обговорили можливості програми «Люботин – безпечне місто»,  етапи її реалізації та визначилися із тим, щоб найближчим часом встановити тестову веб-камеру на центральній площі міста для роботи в режимі онлайн трансляції.


Радник міського голови Лідія Куденко

 

Продовжуємо обговорення проекту «Люботин – безпечне місто»