Веб-портал міста Люботин » Головна » АТ "Харківгаз" отримує близько 100 неідентифікованих платежів на день

 АТ "Харківгаз" отримує близько 100 неідентифікованих платежів на день
Автор: Svetlana   Додано:31 березня 2020   Переглядів:365   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

АТ "Харківгаз" щоденно отримує близько 100 платежів за доставку газу, які не містять інформації про платника. Компанія звертає увагу, що платіж може бути зарахований на особовий рахунок, коли в ньому зазначено цей особовий рахунок і адресу користувача газу.

 

При проведенні платежу, в тому числі онлайн, клієнтам АТ "Харківгаз" необхідно самостійно вводити інформацію зі своєю адресою та особовим рахунком, в разі якщо такі дані не були автоматично сформовані системою при оплаті. І обов'язково перевіряти наявність цієї інформації.

При відсутності даних про платника, оплата не зараховується автоматично на особовий рахунок і ідентифікується в системі як невизначений платіж.

Якщо платіж користувача газу не містив інформацію про платника і не зарахований на його особовий рахунок, необхідно звернутись з заявою до контакт-центру АТ "Харківгаз" contact@kh.104.ua або через особистий кабінет на сайті 104ua. Заява повинна містити копію квитанції про оплату, номер особового рахунку та адресу платника.

Дякуємо нашим клієнтам за своєчасну оплату послуг по доставці газу. У складні для всіх часи, це допомагає підтримувати стабільну та безперебійну роботу газових мереж в області, роботу аварійної служби.