Веб-портал міста Люботин » Головна » АТ «Харківгаз» вдячний усім клієнтам, які своєчас носплатили за доставку газу

 АТ «Харківгаз» вдячний усім клієнтам, які своєчас носплатили за доставку газу
Автор: Svetlana   Додано:31 березня 2020   Переглядів:518   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Нині часто звучать заклики не платити за газ, його доставку та інші комунальні послуги. Мовляв, на час карантину зупинене нарахування штрафних санкцій за прострочення оплати.

АТ «Харківгаз» із розумінням ставиться до ситуації.

Однак, не всі мають можливість залишитися вдома під час загальнонаціонального карантину. Так, не зважаючи на карантин, газовики продовжують цілодобово забезпечувати доставки газу у домівки Харківщини, усувати аварійні ситуації, стежити за роботою усієї газорозподільної системи області.

 .

  • щоденно аварійні газові служби отримують близько 50 викликів про допомогу;
  • ремонтні бригади та інші підрозділи "Харківгазу" продовжують цілодобово стежити за роботою 2,5 тис. регуляторних пунктів, 17 тис. км. газових мереж.
  • дистанційно працюють фахівці центрів обслуговування клієнтів та контакт-центру АТ «Харківгаз», допомагаючи вирішувати сотні питань на день.

 

Ця щоденна, напружена робота не може зупинитися через карантин. Вона необхідна аби кожна родина Харківщини могла залишатись зі своїми рідними, у теплі та затишку.

Людям служб екстреного реагування 104, які щодня виходять на робочі лінії, аналогічно службам 101 і 103, потрібно виплатити заробітну плату, придбати паливо для виїздів на аварійні виклики споживачів. Оплата праці та безпечна робота газових мереж здійснюються з коштів, сплачених за доставку газу.

 

АТ «Харківгаз» закликає споживачів своєчасно оплачувати послуги і не накопичувати боргів. Карантин скінчиться, а створену власними руками заборгованість доведеться одномоментно оплатити.

 

Компанія дякує усім, хто розрахувався за доставку газу!

 

Нагадаємо, що сплатити за послугу доставки газу можна дистанційно, за допомогою онлайн-сервісів 104.ua:

 

  • особистого кабінету на сайті 104.ua
  • чат-боту «7104ua» у Viber
  • мобільного додатку 104 Mobile для Android
  • мобільного додатку 104 Mobile Light для iPhone