Веб-портал міста Люботин » Головна » У місті Люботині продовжуються роботи із впорядкування території та ремонту доріг.

 У місті Люботині продовжуються роботи із впорядкування території та ремонту доріг.
Автор: Chekardina   Додано:8 квітня 2020   Переглядів:353   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У місті Люботині продовжуються роботи із впорядкування території та ремонту доріг.

Комунальні служби нашого міста, забезпечуючи його життєдіяльність, постійно працюють у штатному режимі: вчасно вивозять тверді побутові відходи, проводять декоративну обрізку кущів у скверах, санітарну обрізку дерев, уражених омелою, та видаляють поросль на аварійних ділянках дороги.
Не оминули комунальники увагою й ліквідацію стихійних звалищ та вивезення сміття із міських кладовищ і завезення туди піску.
Також активно проводяться сезонні ремонтні роботи на дорогах міста. За рахунок міського бюджету пройшов поточний ремонт дорожнього полотна на вулицях Московській, Першотравневій, Василя Данилевського, Мюдівській, Шмідта, Громова, Підгірній, пров. Водопровідному.
Буквально нещодавно за рахунок коштів обласного бюджету у сумі 3 млн. грн. проведений капітальний ремонт дороги на вулицях Джерелянській і Станіслава Шумицького; а зараз підготовлені ділянки для виконання поточних ремонтних робіт на вулиці Деповській, Колієпроводу та відрізку дороги по вулиці Станіслава Шумицького.
За словами міського голови Леоніда Лазуренка, влада проводить необхідні роботи, щоб в умовах карантину наші громадяни відчували себе захищеними й спокійними, та зазначив, що поки триває карантин, всім нам необхідно із розумінням ставитися до обмежувальних заходів та неухильно дотримуватися рекомендацій лікарів.

 

У місті Люботині продовжуються роботи із впорядкування території та ремонту доріг.

 

Більше світлин: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/4460