Веб-портал міста Люботин » Головна » Пресвипуск до Всесвітнього дня пошти

 Пресвипуск до Всесвітнього дня пошти
Автор: Lubotin   Додано:9 жовтня 2020   Переглядів:299   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Пресвипуск до Всесвітнього дня пошти

 

Пресвипуск до Всесвітнього дня пошти

 

Щороку 9 жовтня відзначають Всесвітній день пошти, який був заснований в 1969 році з ініціативи Організації Об'єднаних Націй. Це професійне свято працівників поштового зв’язку.Мета Всесвітнього дня пошти полягає в пропаганді ролі поштового сектора в повсякденному житті людей і його вкладу в соціально-економічний розвиток країни.У багатьох країнах в цей день вшановують людей, які здійснюють активні роботи у сфері логістики, поштових та банківських послуг, а також прямі поштові розсилки

 

Сьогодні мережа поштової доставки переживає активне реформування в усьому світі, оскільки глобалізація та інтернет внесли свої корективи в її роботу і, відповідно, змінили вимоги клієнтів пошти до оперативності та зручності.У січні–серпні 2020 року середньооблікова кількість штатних працівників на підприємствах поштової та кур’єрської діяльності Харківської області становила 3688 осіб. Середньомісячна заробітна плата штатного працівника склала 6978 грн, що на 18,5% більше, ніж за відповідний період попереднього року.

 

Вітаємо всіх, хто пов'язав свою професійну діяльність з послугами поштового зв’язку!  Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Нехай листи вчасно приходять, хай життя радує приємними посилками і радісними телеграмами. Бажаємо міцного здоров’я, вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя!

В.о. начальника Головного управління статистикиу Харківській області

Наталія КУЧЕРЕНКО