Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 До Дня учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
Автор: Lubotin   Додано:14 грудня 2021   Переглядів:157   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До Дня учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС



 

Звернення міського голови Л. Лазуренка

Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю.

    Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою трагедією для усього людства. Визначити масштаби тієї катастрофи, вплив на здоров'я людей, екологію важко й  досі.

Колись молоде та квітуче місто Прип'ять, стало містом-привидом  і тепер воно та  навколишні села ще кілька століть будуть небезпечними для проживання.


Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!


Чорнобильська катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Завдяки виявленому вами героїзму, самовідданості та мужності під час ліквідації найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття вдалося зупинити розбурхану стихію некерованої ядерної реакції. Не шкодуючи свого здоров’я і життя, ви працювали в зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, захистити землю від радіації.  

Ми схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. 

Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості.

 

Щиро бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя та  миру!

Довгих вам та щасливих років життя!

 

       

 

З повагою
Міський голова                                                Леонід ЛАЗУРЕНКО