Веб-портал міста Люботин » Головна » 27 день протистояння народу України агресії російської федерації.

 27 день протистояння народу України агресії російської федерації.
Автор: Chekardina   Додано:22 березня 2022   Переглядів:142   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

27 день протистояння народу України агресії російської федерації.
22 березня 2022 рік. 27 день протистояння народу України агресії російської федерації. Наші Збройні Сили на передньому рубежі боротьби із нечуваним героїзмом і відвагою захищають нашу землю, захищають нас із вами. Наші міста і села тримаються!

 

Органи влади, групи самооборони, підрозділи національної поліції, рятувальники, комунальні служби, голови квартальних комітетів, волонтери – всі працюють на Перемогу!

 

У міській громаді ситуація стабільна і спокійна. За особливим графіком працюють заклади охорони здоров'я, аптеки, магазини. У магазинах значно зменшилися черги; постійно поповнюється асортимент продуктів та лікувальних засобів.

 

У чотирьох пунктах гарячого харчування біля 800 осіб щодня отримують гарячі обіди. Дякуємо невтомним волонтерським групам Романа Загнойка, Анатолія Водолазького, Марини Говор і Євгенії Білоцерковської за смачні обіди. Ми вже точно знаємо, що вони готуються із любов'ю і натхненням для незахищених верств населення, переселенців та всіх, хто потребує.

 

У Центрі надання адміністративних послуг продовжується реєстрація прибулих із Харківської області. На сьогодні зареєстрована 381 особа.

 

Соціальні служби продовжують надавати гуманітарну допомогу для певної категорії населення: підопічних терцентру, багатодітних сімей, матерів-одиначок, сімей військовослужбовців. У приміщенні виконкому для дітей від 0 місяців до 1,5 років видається допомога у вигляді підгузків, сухих сумішей і фруктового пюре.

 

Тримаємося і продовжуємо працювати задля Великої Перемоги! Віримо у мужність Збройних Сил України, єдність народу України і якнайшвидшу Перемогу!

 

Слава Україні! Її Героям Слава!