Веб-портал міста Люботин » Головна » Сьогодні два роки з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

 Сьогодні два роки з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.
Автор: Lubotin   Додано:24 лютого 2024   Переглядів:77   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Сьогодні два роки з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.



Україна переможе і буде вільною, мирною державою!

російська федерація розв’язала проти України війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності та взагалі українського народу. Ми витримали перші удари і не дали ординцям розповзтися всією країною. Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям всіх, хто став на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України та сил територіальної оборони ЗСУ.

Захищати рідну землю пішли й наші земляки. Хтось – за повісткою з військкомату, хтось – за покликом серця. Хоробрі воїни пішли з єдиною метою: захистити рідну землю, рідну Україну і кожного з нас. Але ціна свободи  – це втрачені життя наших Героїв. Сьогодні – це ціна п’ятдесяти двох життів люботинців.

Герої не вмирають, вони разом із нами живуть у нашій пам’яті.

Сьогодні, як ніколи раніше, ми усвідомлюємо: потрібно продовжувати героїчно боротися і перемагати, всіляко допомагати нашим титанам тримати оборону України, самовіддано працювати і підтримувати одне одного. Вірити в Перемогу, бути сильними і невтомними.

Україна понад усе!

 

З побажаннями переможного миру  міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО