Веб-портал міста Люботин » Головна » «СНІД - загроза людства»

 «СНІД - загроза людства»
Автор: Chekardina   Додано:2 грудня 2014   Переглядів:1593   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

«СНІД - загроза людства»

«СНІД - загроза людства»

 

     Хвороба з назвою СНІД прогресує щороку та забирає життя мільйонів людей. Для СНІДу не існує перешкод, він однаково вражає чоловіків, жінок і дітей. На планеті 40 мільйонів людей на сьогоднішній день інфіковані ВІЛ. Хвороба СНІД викликається ВІЛ - вірусом імунодефіциту людини. Інфікованих людей називають ВІЛ-позитивні. Проте лише кінцева стадія хвороби називається СНІД - Синдром набутого імунодефіциту людини.

Викликає занепокоєння той факт, що  в Україні стрімко поширюється ВІЛ-інфекція саме серед молоді. Більшість ВІЛ- інфікованих - 20-30-річні, при цьому постійно реєструються особи підліткового віку.

Люботинським міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, протягом тижня з 24 листопаді по 02 грудня 2014 року, з метою запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу, пропаганди здорового способу життя було організовано  і проведено інформаційно-профілактичні заходи на тему: «СНІД – загроза людства» в загальноосвітніх школах м. Люботин, а також в Люботинській школі-інтернат для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та  Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту. Ми часто говоримо - „Це далеко. Я не думаю, що це станеться зі мною або з моїми близькими”. Заразитися ВІЛ може кожний з нас, але кожен з нас може цього уникнути. Задумайтесь над своїм життям – найбільшою цінністю кожної людини!

Людина має право жити!

 

 

Люботинський міський ЦСССДМ

 

«СНІД - загроза людства»