Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

 Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!
Автор: Lubotin   Додано:14 грудня 2022   Переглядів:256   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!



 

Сьогодні знакова дата для всіх героїв-ліквідаторів, які в далекі 80-ті роки ціною свого життя й здоров’я захистили не тільки нас, але й Європу від страшної смертельної небезпеки.

   Боротьба з невидимим і підступним ворогом, який розлетівся світом, вимагала від вас негайних і сміливих дій, які змогли приглушити атом і дати шанс теперішнім і наступним поколінням на майбутнє.
    Щира вдячність вам, шановні ліквідатори наслідків аварії, за справжній подвиг, за мужність, патріотизм, стійкість та самовідданість.
  Низько схиляємо голови перед пам'яттю земляків, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, котрі відійшли у вічність від хвороб, спричинених смертоносним атомом, співчуваємо потерпілим, які постраждали внаслідок цієї катастрофи. Світла пам'ять усім, кого немає з нами.
   Дякуємо землякам, які серед нас, за героїзм, виявлений ними у двобої зі смертельною небезпекою: ви врятували майбутнє для українського народу.
   Та в лютому 2022 року, через 36 років після аварії на ЧАЕС, світова спільнота знову опинилася на межі перед загрозою ураження радіацією, бо росія-агресор захопила атомну станцію. І ми бачимо, що росія, як ядерний терорист, продовжує становити загрозу для всіх навколо. Та ворог обов’язково понесе за все покарання.
   Сьогодні частина героїв-ліквідаторів у лавах захисників рятує Україну від північного сусіда – росії. Ми пишаємося ними і дякуємо за стійкість, мужність та відвагу.
  Бажаю всім героям-чорнобильцям та їх родинам міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя і миру через нашу Перемогу.
Слава героїчному народу України!
Ми переможемо!
Все буде Україна! ????????????????
З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО