Веб-портал міста Люботин » Головна » Вітаємо всіх школярів із успішним закінченням навчального року!

 Вітаємо всіх школярів із успішним закінченням навчального року!
Автор: Lubotin   Додано:31 травня 2023   Переглядів:85   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Вітаємо всіх школярів із успішним закінченням навчального року!



 

Бажаємо Перемоги нашій Україні і всім щасливого й мирного життя!

Дорогі учні, шановні вчителі і батьки, вже промайнув навчальний рік, який на все життя закарбується в пам’яті наших дітей, як рік навчання у війну під звуки сигналів повітряної тривоги. Цього року в школах міської громади учні мали прийти на святкову лінійку, отримати грамоти за успіхи в навчанні, а старшокласники – прощатися зі школою. Та для випускників 2023 року останній дзвоник і випускний вечір, які бувають один раз у житті, так і залишаться мрією. Але ми переконані, що у наступному році ми повернемося до традиційного святкування.

У цей день вітаю всіх школярів із успішним закінченням навчального року. Приємного і змістовного вам літнього відпочинку, бажаю набратися сил, щоб у новому навчальному році радувати гарними оцінками вчителів і батьків.


Висловлюю вдячність усім педагогам, які у складний час вкладали свою душу, вміння, мудрість і сили у навчання дітей. Ви формуєте нові покоління особистостей – сміливих,  готових прийти на допомогу та відстояти своє право на незалежність, прищеплюєте почуття гордості за Україну, за її незламний народ.


Дорогі батьки, це й ваше свято. Дякую вам за підтримку дітей, адже освіта – це наша спільна справа, і школа та батьки мають бути партнерами заради кращого майбутнього наших дітей.


Дорогі наші випускники, бажаю вам успішно скласти національний мультипредметний тест, і хай попереду у вас будуть великі перспективи реалізації набутих знань та опанування обраного фаху. Навчайтеся, працюйте на славу рідної України, бо ви є її надією, особливо зараз, коли наша держава бореться проти зла і героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню росії. Та ми вистоїмо і переможемо. Адже ми – сильні! Ми – Україна!

Бажаю Перемоги нашій Україні і всім щасливого й мирного життя.

Україна переможе!

 

З найкращими побажаннями міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО